Uw machine is geld waard

Uw machine is geld waard

Uw machine is geld waard

vanaf 2,79 EUR*

verkoop
commissievrij

*per advertentie/maand

Uw zoekopdracht is succesvol opgeslagen. Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw zoekopdracht. Probeer het later opnieuw. Er is een probleem opgetreden bij het indienen van uw verzoek. Controleer of u cookies hebt ingeschakeld in uw browser.

Zitmaaier gebruikt

Stel enkele filters in om relevantere resultaten te krijgen.

U ontvangt per e-mail de nieuwste aanbiedingen die aan uw zoekopdracht voldoen. Deze service kan op elk moment worden geannuleerd.

Fout: Kon Recaptcha niet laden.

Vul de captcha in en dien uw verzoek opnieuw in. Dank je.

Resultaten voor uw zoekopdracht uit andere landen
€ 7.500,- (BTW. Niet aantoonbaar)
bj.  1988
1.191 Uren
D-85250 Altomünster
Gebruikt, 15 kW (20 PK), Maximumsnelheid: 19 km/h
€ 6.750,- (BTW. Niet aantoonbaar)
612 Uren
D-74076 Heilbronn
Gebruikt
€ 125.000,- (€ 151.250,- Eindprijs)
D-79427 Eschbach
Gebruikt, 116 kW (158 PK), Airconditioning, Chassis, Frontaftakas, Hydraulische fronthef, Standverwarming
€ 105,- (€ 125,- Eindprijs)
D-32108 Bad Salzuflen-Retzen
Nieuw
€ 7.800,- (€ 9.516,- Eindprijs)
bj.  2013
3.970 Uren
I-39011 Lana
Gebruikt, 18 kW (24 PK), Maximumsnelheid: 20 km/h, Arbeidsbreedte: 1.830 mm
€ 4.900,- (€ 5.831,- Eindprijs)
bj.  2006
2.081 Uren
D-90530 Wendelstein
Gebruikt, 12 kW (16 PK), Arbeidsbreedte: 1.070 mm, Frontaftakas, Hydraulische fronthef
  U hebt nog niet gevonden wat u zocht? Ontvang de laatste aanbiedingen voor uw zoekopdracht per e-mail. Bewaar uw filterselectie met slechts één klik.

  U ontvangt per e-mail de nieuwste aanbiedingen die aan uw zoekopdracht voldoen. Deze service kan op elk moment worden geannuleerd.

  Fout: Kon Recaptcha niet laden.

  Vul de captcha in en dien uw verzoek opnieuw in. Dank je.

  Bewaar e-mail en u zult wijzigingen in de prijs of beschikbaarheid van de aanbieding gemakkelijk per e-mail ontvangen.

  Fout: Kon Recaptcha niet laden.

  Vul de captcha in en dien uw verzoek opnieuw in. Dank je.

  Met een zitmaaier is het gras altijd groener dan bij de buren

  Een zitmaaier staat voor comfortabel en plezierig grasmaaien

  Eigenaren van een groot gazon vragen zich ongetwijfeld wel eens af of ze hun handmaaier niet beter in kunnen ruilen voor een zitmaaier. Uitgerust met een benzine- of dieselmotor en één of meerdere cirkelmaaiers, hoeft de bestuurder deze machine slechts in de juiste richting te sturen terwijl deze de klus tot in perfectie klaart. Tussen het ruime aanbod aan zitmaaiers zit veel verschil. Zo zijn er machines voor ruwe oppervlakten, voor langer gras en voor grasvelden met veel onkruid. Elke zitmaaier levert echter twee prettige eigenschappen: comfort en tijdbesparing.

  De zitmaaier is er in veel verschillende uitvoeringen

  De zitmaaier is verkrijgbaar in een scala aan soorten en maten. Bekende modellen zijn de ‘Rider’-serie van het Zweedse merk Husqvarna, de ‘Primo’ en ‘Titan’ van het Scandinavische Stiga en de ‘X 100‘-serie van het Amerikaanse bedrijf John Deere. Andere bekende leveranciers zijn Honda, Craftsman, Toro en Simplicity. De prijskaartjes die aan deze maaiers hangen lopen sterk uiteen, afhankelijk van het merk en het type. De nieuwprijs voor een eenvoudig model hoeft niet meer dan € 1000,- te zijn. Bij een tweedehands zitmaaier kan daar nog eens een behoorlijk bedrag van af. Geavanceerdere uitvoeringen beschikken over een verstelbare maaibreedte en -hoogte, meer vermogen, krachtiger tractie en extra wendbaarheid door een kleinere draaicirkel.

  Waar op te letten bij de aanschaf van een zitmaaier

  Bij de aanschaf van een zitmaaier is het verstandig om een aantal zaken tegen elkaar af te wegen. Ten eerste: is een zitmaaier de ideale oplossing voor het te maaien oppervlak? Bij kleinere, onregelmatige tuinen is dit apparaat minder praktisch, terwijl het bij uitgestrekte gazons juist een uitkomst is. Belangrijk is dat het type maaier past bij de ondergrond, voor het beste resultaat en om onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Bij particuliere tuinen moet het model zitmaaier niet te breed zijn voor het pad dat naar het gras leidt. Ook moet er voldoende bergruimte zijn om de grasmaaier beschermd te kunnen stallen. Voor mensen met een volle agenda is een zitmaaier een tijdsbesparend alternatief t.o.v. de traditionele handmaaier.
  Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Er is een probleem opgetreden bij het indienen van uw verzoek. Controleer of u cookies hebt ingeschakeld in uw browser.

  Contacteer de aanbieder

   (optioneel)

  Privacy

  Fout: Kon Recaptcha niet laden.

  Vul de captcha in en dien uw verzoek opnieuw in. Dank je.