Marktplaatsregels

Alleen concrete aanbiedingen

Voer alleen concrete aanbiedingen in de database in. Advertenties die alleen bestaan uit slogans zoals "alle types xy voertuigen" kunnen helaas niet worden geactiveerd. Per advertentie moet één specifiek voertuig of een vast pakket van meerdere voertuigen worden aangeboden. Een voertuigpakket vereist een duidelijke beschrijving van de bijbehorende voertuigen in de advertentietekst. De ervaring leert echter dat advertenties voor individuele voertuigen aanzienlijk meer aandacht trekken dan voertuigpakketten.

Advertenties altijd met een veelzeggende technische beschrijving

Geef uw advertenties op TruckScout24 een zinvolle beschrijving. Advertenties zonder technische gegevens zijn bij ons niet mogelijk.

Geen anonieme of vakjesnummeradvertenties mogelijk

Vult u uw volledige naam en adres in uw verkopersprofiel in. Anonieme advertenties zijn bij ons helaas niet mogelijk. Particuliere eenmalige verkopers kunnen hun straat en huisnummer verbergen als ze dat willen.

Advertenties mogen geen telefoonnummers, faxnummers, mobiele telefoonnummers en e-mailadressen bevatten

De advertenties mogen geen telefoonnummers, faxnummers, mobiele telefoonnummers en e-mailadressen bevatten. Uw contactgegevens worden automatisch gegenereerd uit uw klantaccount en ook weergegeven in de uiteindelijke advertentie. Een extra vermelding van uw contactgegevens in de advertentietekst is daarom niet nodig.

Geen internetadressen in de advertenties

De beschrijving en afbeeldingen van uw advertenties mogen geen internetadressen bevatten.

Geen verwijzingen naar andere advertenties

Advertenties mogen geen verwijzingen bevatten naar andere advertenties van een aanbieder. Voorts zijn verwijzingen naar de onlineshops van de aanbieder en andere handels- of veilingplatforms niet toegestaan.

Voertuigen die worden geadverteerd als advertenties mogen geen deel uitmaken van een veiling.

Verkochte artikelen verwijderen

Verwijder verkochte artikelen onmiddellijk of pauzeer ze. Wij stellen alles in het werk om onze databank te allen tijde up-to-date te houden. Kaartpartijen zijn daarom zeer ongewenst resp. verboden door onze algemene voorwaarden.

Geen nieuwe upload na verwijdering van advertentie

Het onmiddellijk uploaden van eerder verwijderde advertenties is niet toegestaan om redenen van concurrentievervalsing.

Geen logo's als voertuigafbeeldingen of in de voertuigafbeelding

Gebruik geen bedrijfslogo's als voertuigafbeeldingen. Het plaatsen van bedrijfslogo's in afbeeldingen van voertuigen is ook verboden.

Alleen foto's die u mag gebruiken

Evenzo mogen foto's van producenten waarvan het auteursrecht bij de producent zelf berust of foto's van concurrenten alleen met schriftelijke toestemming van de desbetreffende auteursrechthebbende worden geüpload.

Geen plaatshouderafbeeldingen

Advertentieafbeeldingen die alleen "foto om te volgen" of iets dergelijks bevatten, zijn niet mogelijk.

Geen teksten van concurrenten kopiëren

Maakt u alstublief zelf de technische beschrijvingen van uw verkoopobjecten. Het kopiëren van teksten en delen van teksten uit advertenties van andere verkopers is verboden en levert meestal alleen maar problemen op, die u niet wilt hebben.

Geen trefwoord-/zoeklijsten in advertenties

Geef alleen relevante technische beschrijvingen van de respectieve voertuigen. Het gebruik van trefworden of zoeklijsten is niet mogelijk. Het is ook niet mogelijk om reclame te maken voor andere voertuigen, producten, verbruiksartikelen of algemene reclame.

Geen bedrijfsnamen en woordherhalingen in de advertentietitel

De vermelding van de eigen bedrijfsnaam en woordherhalingen in de advertentietitel zijn verboden. Producenten zijn uitgesloten van deze verordening.

Selecteer de juiste voertuigcategorie

Zorgt u er in uw eigen belang voor dat u uw advertenties in de juiste categorieën plaatst.

Geen 1€ advertenties

Geeft u a.u.b. geen 1€ prijzen aan in de advertenties. Advertenties die 1€ als aankoopprijs (ook als vaste prijs of onderhandelingsbasis) vermelden, worden niet geactiveerd. Indien u geen prijs wenst in te vullen, laat u dan het prijsveld leeg. Dan verschijnt automatisch de opmerking "Prijsinfo" voor uw advertentie.

Geen reclametitels in advertenties

Voer zinvolle informatie in voor de machine-aanduiding / het voertuigtype en voor de fabrikant en het model, en gebruik geen reclameteksten. Dit is de enige manier waarop uw advertenties gevonden kunnen worden door potentiële kopers via de zoekfunctie.

Toegankelijke telefoonnummers in contactgegevens

Zorg er bij het invoeren van je contactgegevens voor dat je een telefoonnummer vermeldt.

Geen meervoudige advertenties

Plaats hetzelfde item niet meer dan één keer.