Jf - Stoll CM 2650 - Maaier

€ 2.941,-

€ 559,-BTW
€ 3.500,- Eindprijs

Powered by PG Lease


Bouwjaar
1998
TruckScoutID
19500142

AGRAVIS Technik Lenne-Lippe GmbH
59872 Meschede-Remblinghausen
Duitsland

 • Soort Voertuig
  Landbouwmachine
 • Opbouw
  Maaier
 • Voertuignummer
  GRE2324862
 • Gebruikt
  Ja

gebr. JF-Stoll Trommelmähwerk Heckanbau in Grundausrüstung 4 Trommeln mit je 3 Klingen Mittenaufhängung, mech. Anfahrsicherung hydr.Schwenkeinrichtung nach hinten Warntafeln mit Beleuchtung Gelenkwelle

AGRAVIS Technik Lenne-Lippe GmbH

Zum Osterfeld 7

59872 Meschede-Remblinghausen

Duitsland

Dealer sinds: 03.2017

Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Even geduld aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Even geduld aub...