Jf - Schlegel zum JF Feldhäcksler FH - Hakselaar

€ 12,-

€ 2,-BTW
€ 14,- Eindprijs

Powered by PG Lease


TruckScoutID
17811386

K. u. W. Steinhage GmbH & Co.KG
32108 Bad Salzuflen-Retzen
Duitsland

 • Soort Voertuig
  Landbouwmachine
 • Opbouw
  Hakselaar
 • Voertuignummer
  LF 0000
 • Kleur
  Rood
 • Nieuw voertuig
  Ja

Neue original JF-Schlegel passend zum JF-Feldhäcksler FH, ET-Nr. 2123 151A, Aus Lagerbestand zum SONDER-NETTOPREIS / Stück zu verkaufen ! Versand gegen Aufpreis machbar ! Weitere JF-Ersatzteile auf Anfrage !

K. u. W. Steinhage GmbH & Co.KG

Alte Landstr. 40

32108 Bad Salzuflen-Retzen

Duitsland

Dealer sinds: 07.2003

Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Even geduld aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Even geduld aub...