Sonstige/Other - Oefencontainer brandweer - Afrolcontainer

€ 4.500,-

BTW. Niet aantoonbaar

Powered by PG Lease


Bouwjaar
2010
TruckScoutID
19384510

Clean Mat Trucks B.V.
6673 DB Andelst
Nederland

 • Soort Voertuig
  Container
 • Opbouw
  Afrolcontainer
 • Voertuignummer
  A4003
 • Gebruikt
  Ja

- Containerfeuerwehr uben. - Mit Hinterturen. - Stufenplattform (L x B) 80 x 235 cm. - Mit 9 Türen im Inneren. - Geeignet fur Haken- und Kabel aufname. Modelljahr: 2020, L x B x H: 535 x 250 x 250 cm, Allgemeiner Zustand: gut, Technischer Zustand: gut, Optischer Zustand: gut

Clean Mat Trucks B.V.

Wageningsestraat 17

6673 DB Andelst

Nederland

Dealer sinds: 07.2003

Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Even geduld aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Even geduld aub...