Knaus - Sport 420 QD Isabella voortent - Caravans

Terug

€ 9.350,-

BTW. Niet aantoonbaar
€ 9.350,- Nettoprijs
Doe een bod

Powered by PG Lease


Eerste toelating
4/2007
TruckScoutID
19727325

De Jong Caravans B.V.
8051 KE HATTEM
Nederland

 • Soort Voertuig
  Caravan/Camper
 • Opbouw
  Caravans
 • Voertuignummer
  WX-HP-17
 • Bouwjaar
  2007
 • Gewicht
  1.300 kg
 • Leeggewicht
  990 kg
 • Maximaal laadvermogen
  310 kg
 • Totale voertuiglengte
  640 cm
 • Totale voertuigbreedte
  232 cm
 • Slaapplaatsen
  2
 • Gebruikt
  Ja

Keuken aan boord, Luifel, Toilet

🇳🇱:

Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik groot, Disselafdekking, Dwarsbed, Fietsenrek, Gascomfoor, Hoek-opstelling, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem, Middenkeuken, Omvormer, Reservewiel, Ringverwarming, Rondzit, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Toilet/wasruimte, Verzwaarde steunen, Voortent, Vriesvak

Keurig onderhouden caravan met dwars bed van 206 cm lang.
Isabella voortent, losse dakluifel, fietsenrek achterop, reservewiel, boiler, hordeur.

Afleverbeurt:

Bij de afleverbeurt voeren wij een BOVAG onderhoudsbeurt uit en zorgen wij er voor dat uw nieuwe aanwinst ook aan deze BOVAG-eisen voldoet. De remmen worden bijvoorbeeld getest op onze remmentestbank en hiervan krijgt u een rapport mee naar huis. Eventuele technische onvolkomenheden worden hersteld zodat u veilig met vakantie kan gaan. Daarbij zorgen wij dat de caravan een wasbeurt krijgt.

Uiteraard wordt bij de aflevering zoveel mogelijk uitgelegd zodat u thuis weet hoe het meeste werkt. De tenaamstelling verzorgen wij geheel voor u en u krijgt een opstap voor de toegangsdeur en een dissel-beschermhoes van ons meegeleverd. Samen met bovenstaande gaan wij u één jaar lang BOVAG-garantie geven zodat u veel zekerheid heeft. De BOVAG-sticker van ‘goedgedrag’ wordt de stempel op het geheel.

De Afleverbeurt kost € 375,=

Inrichting: Toercaravan, Modeljaar: 2007, Afmetingen bed 1: 206x135

🇩🇪:

Boiler, Dachluke, Deichselabdeckung, Fahrradträger, Fliegenschutztür, Gaskocher, Kassettentoilette, Kombikassetten, Kühlschrank, Ofen, Reinwassertank, Reserverad, Ringheizung, Rundsitz (zum Doppelbett ausziehbar), Serviceluke, Stabilisator, Stoßdämpfer, Umformer, Verstärkte Stützen, Vorzelt

Einrichtung: Tourenwohnwagen, Modelljahr: 2007

Meer Minder

De Jong Caravans B.V.

de Netelhorst 1

8051 KE HATTEM

Nederland

Dealer sinds: 06.2015

Meld een fout
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Even geduld aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Privacy
Even geduld aub...