Hobby - Excellent Easy 540 UFE - Caravans

Terug

€ 8.950,-

BTW. Niet aantoonbaar
€ 8.950,- Nettoprijs
Doe een bod

Powered by PG Lease


Eerste toelating
7/2005
TruckScoutID
19727466

De Jong Caravans B.V.
8051 KE HATTEM
Nederland

 • Soort Voertuig
  Caravan/Camper
 • Opbouw
  Caravans
 • Voertuignummer
  WP-NS-04
 • Bouwjaar
  2005
 • Gewicht
  1.550 kg
 • Leeggewicht
  1.211 kg
 • Maximaal laadvermogen
  339 kg
 • Totale voertuiglengte
  723 cm
 • Totale voertuigbreedte
  230 cm
 • Slaapplaatsen
  4
 • Gebruikt
  Ja

Keuken aan boord, Toilet

🇳🇱:

Antenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Dakluik heki, Douche, Frans bed, Gascomfoor, Hoek-opstelling, Kachel, Koelkast, Ladder en Imperiaal, Lattenbodem, Middenkeuken, Omvormer, Reservewiel, Ringverwarming, Rondzit, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Vriesvak

Nette en ruime caravan met grote rondzit en frans bed.
Boiler, groot dakluik, buitenaansluiting 220V/TV, magnetron, reservewiel,
fietsenrek achterop, Tempo 100 sticker voor Duitsland,serviceluik, lichte deukjes dak.

Afleverbeurt:

Bij de afleverbeurt voeren wij een BOVAG onderhoudsbeurt uit en zorgen wij er voor dat uw nieuwe aanwinst ook aan deze BOVAG-eisen voldoet. De remmen worden bijvoorbeeld getest op onze remmentestbank en hiervan krijgt u een rapport mee naar huis. Eventuele technische onvolkomenheden worden hersteld zodat u veilig met vakantie kan gaan. Daarbij zorgen wij dat de caravan een wasbeurt krijgt.

Uiteraard wordt bij de aflevering zoveel mogelijk uitgelegd zodat u thuis weet hoe het meeste werkt. De tenaamstelling verzorgen wij geheel voor u en u krijgt een opstap voor de toegangsdeur en een dissel-beschermhoes van ons meegeleverd. Samen met bovenstaande gaan wij u één jaar lang BOVAG-garantie geven zodat u veel zekerheid heeft. De BOVAG-sticker van ‘goedgedrag’ wordt de stempel op het geheel.

De Afleverbeurt kost € 375,=

Inrichting: Toercaravan, Modeljaar: 2005, Afmetingen bed 1: 200x138, Afmetingen bed 2: 206x170

🇩🇪:

Boiler, Dachgepäckträger, Dachluke, Dusche, Gaskocher, Heki-Dachluke, Kassettentoilette, Kombikassetten, Kühlschrank, Leiter, Ofen, Reinwassertank, Reserverad, Ringheizung, Rundsitz (zum Doppelbett ausziehbar), Serviceluke, Stabilisator, Stoßdämpfer, Umformer, Verstärkte Stützen

Einrichtung: Tourenwohnwagen, Modelljahr: 2005

Meer Minder

De Jong Caravans B.V.

de Netelhorst 1

8051 KE HATTEM

Nederland

Dealer sinds: 06.2015

Meld een fout
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Even geduld aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Privacy
Even geduld aub...