Wacker - DPU 2950 Y 158 kg Diesel reversierbar - Trilstamper

Terug

€ 1.350,-

BTW. Niet aantoonbaar
Doe een bod

Powered by PG Lease


TruckScoutID
19779933

Delta-Competent GmbH
51545 Waldbröl
Duitsland

 • Soort Voertuig
  Bouwmachine
 • Opbouw
  Trilstamper
 • Voertuignummer
  NEW-78
 • Gebruikt
  Ja
 • Brandstoftype
  Diesel

DPU 2950YRüttelplatte 158 kg Reversierbar - - Yanmar 1 Zylinder Diesel 3kW -   - - - ________________________________________________ - Artikelstandort - Delta Competent GmbH   - Industriestr.25 - D-51545 Waldbröl - Tel   Fax - - - Verkauf im Kundenauftrag - unter Ausschluss jeglicher Garantie. -   - Besichtigung nach telefonischer Terminvereinbarung möglich. - __________________________________________________________ - -

Meer Minder

Delta-Competent GmbH

Industriestraße 25

51545 Waldbröl

Duitsland

Dealer sinds: 08.2011

Impressum Meld een fout
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Even geduld aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Privacy
Even geduld aub...