Neuson - 75Z3 - Minigraafmachine

Terug

€ 21.900,-

€ 3.504,- BTW
€ 25.404,- Eindprijs
Doe een bod

Powered by PG Lease


Bouwjaar
2007
Bedrijfsuren
4.300 Uren
TruckScoutID
19805594

C.B.R Import-Export
4891 AJ Rijsbergen
Nederland

 • Soort Voertuig
  Bouwmachine
 • Opbouw
  Minigraafmachine
 • Gebruikt
  Ja
 • Brandstoftype
  Diesel

Airconditioning, Cabine, Extra verlichting, Hamerhydraulica, Rubber kettingen, Standaardschop, Standverwarming, Vierwielaandrijving, Voorschriften ter preventie van ongevallen

Hammerhydraulik
Schnellwechsler
Lehnhoff
Gummiketten
Löffel 40/60/100m
Grabenräumlöffel 150m

Meer Minder

C.B.R Import-Export

van oosterhoutstraat nr.1

4891 AJ Rijsbergen

Nederland

Dealer sinds: 08.2020

Meld een fout
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Even geduld aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Privacy
Even geduld aub...