Caterpillar - 330BLN Excavator Hammerline - Hydraulische graafmachine

Terug

€ 47.500,-

BTW. Niet aantoonbaar
Doe een bod

Powered by PG Lease


Bouwjaar
2000
Bedrijfsuren
10.684 Uren
TruckScoutID
19824661

Tony Trucks
2661 DV Bergschenhoek
Nederland

 • Soort Voertuig
  Bouwmachine
 • Opbouw
  Hydraulische graafmachine
 • Voertuignummer
  NEW-51
 • Gebruikt
  Ja

CATERPILLAR 330 BL Excavator Hammerline  - Type: Excavator - Year: 2000 - Hours: 10.684 Hrs - VAT ID: Vat vehicle, listed price is netto price.  - - Specifications: - 3306 Caterpillar engine.   - Mechanical diesel pump.  - Original painting.  - Good working machine. - Undercarage 80%  - - Machine is fully oporational. - - We can arrange shipment worldwide. - - WE ALSO HAVE MANY OTHER KIPPERS IN OUR STOCK, CHECK OUR WEBSITE:

Meer Minder

Tony Trucks

Tony

Bosland 9

2661 DV Bergschenhoek

Nederland

Dealer sinds: 09.2014

Meld een fout
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Even geduld aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Privacy
Even geduld aub...