Thwaites - 4X4 6 Tonnes Dumper with rotary - Overige

Terug

€ 6.400,-

BTW. Niet aantoonbaar
Doe een bod

Powered by PG Lease


Bouwjaar
2004
Bedrijfsuren
6.677 Uren
TruckScoutID
19805175

Tony Trucks
2661 DV Bergschenhoek
Nederland

 • Soort Voertuig
  Bouwmachine
 • Opbouw
  Overige
 • Voertuignummer
  NEW-63
 • Gebruikt
  Ja

THWAITES 4X4 6 Ton dumper with rotary - Type: Dumper - Year: 2004 - Hours: 6.677 Hrs - VAT ID: Vat vehicle, listed price is netto price.  - - Specifications: - 4 Cilinder Perkins engine, 61.5 KW. - Original painting    - Original 6677 Hours - Rotary bucket. - - We can arrange shipment worldwide. - - WE ALSO HAVE MANY OTHER KIPPERS IN OUR STOCK, CHECK OUR WEBSITE:

Meer Minder

Tony Trucks

Bosland 9

2661 DV Bergschenhoek

Nederland

Dealer sinds: 09.2014

Meld een fout
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Even geduld aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Privacy
Even geduld aub...