Caterpillar - 140G Ex army - Grader

Terug

Prijs op aanvraag

Powered by PG Lease


Bouwjaar
2003
Bedrijfsuren
329 Uren
TruckScoutID
19885626

Delta Machinery
5753 Rl Deurne
Nederland

 • Soort Voertuig
  Bouwmachine
 • Opbouw
  Grader
 • Voertuignummer
  780677807
 • Gebruikt
  Ja

More options and accessories

Remarks

Ex-army Caterpillar 130G upgraded to 140G, Sold new in 2003, Machine is in as-new condition, Only 329 Hrs on meter! Low profile E-rops cab, 6 cylinder turbocharged Cat 3306DI engine, powershift transmission, 12ft (3.65Mtr) moldboard with new cutting edge, scarifier, MS rear ripper with full set of teeth, engine enclosures, work lights 13.00-24 tyres. Machine is in very clean condition. Machine can be repainted in original Cat colors at extra cost. Inspections are welcome.

More information

Serial number: 74V, Condition undercarriage: 80%

Meer Minder

Delta Machinery

Voltstraat 19

5753 Rl Deurne

Nederland

Dealer sinds: 06.2009

Impressum Meld een fout
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Even geduld aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Privacy
Even geduld aub...