Schlüter gebruikt

Stel enkele filters in om relevantere resultaten te krijgen.

Resultaten voor uw zoekopdracht uit andere landen

Bewaar e-mail en u zult wijzigingen in de prijs of beschikbaarheid van de aanbieding gemakkelijk per e-mail ontvangen.

Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Bedoelde u {{{email}}}?<br /> Ja, <a href="" id="typo-use-corrected">gebruik {{{email}}}</a>.<br /> Nee, <a href="" id="typo-use-entered">gebruik {{{emailEntered}}}</a>.

Error: Could not load Recaptcha.

Please complete the captcha and then submit your request again. Thank you.

€ 17.900,- (BTW. Niet aantoonbaar)
bj.  1964
D-95493 Bischofsgruen
Gebruikt, 41 kW (56 PK), Hydraulische fronthef, Vierwielaandrijving

Enter your email address and you will receive changes to the price or availability of the offer by email.

Please enter a valid e-mail address
Did you mean {{{email}}}?<br /> Yes, <a href="" id="typo-use-corrected">accept {{{email}}}</a>.<br /> No, <a href="" id="typo-use-entered">use {{{emailEntered}}}</a>.

Error: Could not load Recaptcha.

Please complete the captcha and then submit your request again. Thank you.

€ 750,- (€ 893,- Eindprijs)
D-26169 Friesoythe
Nieuw
  Uw zoekopdracht is succesvol opgeslagen. Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw zoekopdracht. Probeer het later opnieuw.
  U hebt nog niet gevonden wat u zocht? Ontvang de laatste aanbiedingen voor uw zoekopdracht per e-mail. Bewaar uw filterselectie met slechts één klik.

  U ontvangt per e-mail de nieuwste aanbiedingen die aan uw zoekopdracht voldoen. Deze service kan op elk moment worden geannuleerd.

  Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in

  Fout: Kon Recaptcha niet laden.

  Vul de captcha in en dien uw verzoek opnieuw in. Dank je.

  Wat is de Schlüter?

  Schlüter is een Duits begrip en wordt daarom ook grotendeels in Duitsland geproduceerd. Schlüter staat vooral bekend om de voertuigen die worden geproduceerd voor de landbouw. Loonwerkers maken dagelijks gebruik van dit unieke autolabel, maar een auto is het eigenlijk niet echt te noemen. Het is vooral een trekker met een beresterke reputatie en wordt daarom ook wel een legendarisch glimmend rood monster genoemd. Het heeft een enorme hoeveelheid kracht in zich en zeker mensen die er in de landbouw gebruik van maken, werken graag met dit voertuig. Het is namelijk een tractor met een immens formaat. Het kost redelijk wat geld om het voertuig aan te schaffen, maar in de landbouw is het voertuig eigenlijk onmisbaar. Vandaar dat mensen in de landbouw er graag iets voor over hebben.

  De geschiedenis van de Schlüter

  De Schlüter is voor het eerst geproduceerd in 1899 door Anton Schlüter. In 1912 werd er voor het eerst een testcentrum geopend, de zogenaamde Schlüterhof. Hier konden mensen de voertuigen zelf uitproberen en testen. Wanneer ze tevreden waren over het voertuig, konden ze het aanschaffen en mee naar huis nemen om zo aan de slag te gaan in de landbouw. In 1915 werd er een nieuwe fabriek geopend, de oppervlakte bedroeg ruim 100.000 vierkante meter! De eerste tractor werd geproduceerd in 1937: dit was de DZM, met een PK van 15 en 1 cilinder. Inmiddels zijn er gaandeweg de jaren steeds meer modellen en types geproduceerd die Schlüter daardoor breed op de zakelijke automarkt neergezet hebben.

  Modellen en types van Schlüter

  Schlüter kent diverse modellen en types en door de tijd heen is Schlüter zich blijven ontwikkelen. Om een aantal bekende modellen en types te noemen die door de jaren heen zijn geproduceerd door Schlüter beginnen we met de de productie van de houtgastractoren in de jaren ‘40, de zogenaamde GZA 25/GZV 25. In de jaren ‘50 kwam de AS-serie op de markt die zich steeds meer en meer uitbreidde. Eind jaren ‘50 werd ook de ALS-serie op de markt gebracht. De S-serie kwam in de jaren ‘60 aan bod. De eerste Schlüter boven de 100 pk werd geproduceerd, de zogenaamde Super 1500 V. In 1966 werd de Super Serie geïntroduceerd en van deze serie werden de meeste tractoren ooit gemaakt. Een andere bekende serie van Schlüter is onder andere de Profi Trac serie.

  Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

  Contacteer de aanbieder

   (optional)

  Privacy Policy

  Error: Could not load Recaptcha.

  Please complete the captcha and then submit your request again. Thank you.