Minigraafmachine verkopen

Verkoop nieuwe & gebruikte minigraafmachines, wielladers & kleine bouwmachines op TruckScout24

Of u nu privé, commercieel of als dealer wilt verkopen - hier vindt u alle informatie over de perfecte advertentie voor een succesvolle verkoop op TruckScout24.

Deze papieren & documenten zijn belangrijk

In tegenstelling tot motorvoertuigen worden er geen voertuigdocumenten afgegeven voor bouwmachines van welke aard dan ook, die niet op de weg worden gebruikt. In het logboek en het gegevensblad van de fabrikant vindt u echter alle technische gegevens die u nodig hebt voor een gedetailleerde verkoopadvertentie. Om zoveel mogelijk details te kunnen geven, moet u ook de volgende documenten (indien beschikbaar) bij de hand hebben:

  • Europees gelijkvormigheidsattest (voor nieuwere machines)
  • Onderhoudsdocumenten/technorapporten
  • Gebruiksaanwijzing
  • Geldig keuringsbewijs

Verhoog de kans op verkoop: Aantrekkelijke advertentietitel & veelzeggende beelden

Technische gegevens: Hoe meer informatie, hoe beter

Een van de belangrijkste gegevens van een gebruikte bouwmachine zijn het aantal bedrijfsuren en het bedrijfsgewicht. Het bedrijfsgewicht bepaalt het type grond waarop de machine kan worden gebruikt en is daarom een belangrijk criterium voor geïnteresseerde kopers die een gebruikte wiellader of minigraafmachine willen kopen.

U bent ook welkom om in de advertentie informatie te delen over uw beschikbaarheid, dit zal de communicatie met geïnteresseerde partijen vereenvoudigen.

Wat is de juiste prijs?

Natuurlijk willen kopers een gebruikte wiellader of minigraver zo goedkoop mogelijk kopen. U moet uw machine echter niet onder de waarde verkopen. Oriënteer u op de oorspronkelijke aanschafprijs van uw bouwmachine en bereken de prijs, rekening houdend met leeftijd, uitrusting, bedrijfsuren en slijtage.

Onze tip: Vergelijk soortlijkbare of identieke modellen van gebruikte minigraafmachines of gebruikte wielladersom een eerlijke prijs te bepalen.

Bereik meer kopers & geïnteresseerden: Tips & trucs

Uw advertentie wordt op alle TruckScout24-portalen in heel Europa geplaatst. Om potentiële buitenlandse kopers van gebruikte minigraafmachines te bereiken, kunt u uw beschrijvingstekst in verschillende talen schrijven en zo de vraag naar uw gebruikte bouwmachines vergroten. Wilt u nog meer kopers bereiken? Deel dan uw advertentie via social media of per e-mail en vraag om uw advertentie te delen. Daarnaast kunt u uw advertentie ook in de juiste verkoopgroepen of forums plaatsen en zo direct uw gewenste doelgroep aanspreken.