Verkoop uw bussen tegen de beste prijs

Verkoop uw bussen tegen de beste prijs

Verkoop uw bussen tegen de beste prijs

vanaf 2,99 EUR*

verkoop
commissievrij

*per advertentie/maand

Uw zoekopdracht is succesvol opgeslagen. Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw zoekopdracht. Probeer het later opnieuw. Er is een probleem opgetreden bij het indienen van uw verzoek. Controleer of u cookies hebt ingeschakeld in uw browser.

Irizar Bussen gebruikt

Stel enkele filters in om relevantere resultaten te krijgen.

U ontvangt per e-mail de nieuwste aanbiedingen die aan uw zoekopdracht voldoen. Deze service kan op elk moment worden geannuleerd.

Fout: Kon Recaptcha niet laden.

Vul de captcha in en dien uw verzoek opnieuw in. Dank je.

Gebruikte Bussen uit andere landen
€ 144.900,- (€ 175.329,- Eindprijs)
244.865 km
et.  9/2016
B-3150 Haacht
Gebruikt, 271 kW (368 PK), Zitplaatsen: 45, Transmissie: Automatisch, Retarder, Diesel, Euro6, ABS, Airconditioning, Cruise control, Toilet
€ 186.500,- (€ 229.395,- Eindprijs)
335.000 km
et.  6/2018
PL-31-752 Kraków
Gebruikt, 375 kW (510 PK)
€ 179.900,- (€ 221.277,- Eindprijs)
200.000 km
et.  7/2019
PL-31-752 Kraków
Gebruikt, 331 kW (450 PK), Transmissie: Automatisch, Diesel, Euro6
€ 136.650,- (€ 168.080,- Eindprijs)
326.000 km
et.  7/2017
PL-31-752 Kraków
Gebruikt, 320 kW (435 PK), Zitplaatsen: 57, Transmissie: Automatisch, Diesel, Euro6
€ 16.900,- (€ 20.449,- Eindprijs)
441.479 km
et.  5/2008
B-3150 Haacht
Gebruikt, 228 kW (310 PK), Zitplaatsen: 58, Transmissie: Handmatig, Retarder, Diesel, Euro4, ABS, Airconditioning, Cruise control
  U hebt nog niet gevonden wat u zocht? Ontvang de laatste aanbiedingen voor uw zoekopdracht per e-mail. Bewaar uw filterselectie met slechts één klik.

  U ontvangt per e-mail de nieuwste aanbiedingen die aan uw zoekopdracht voldoen. Deze service kan op elk moment worden geannuleerd.

  Fout: Kon Recaptcha niet laden.

  Vul de captcha in en dien uw verzoek opnieuw in. Dank je.

  Bewaar e-mail en u zult wijzigingen in de prijs of beschikbaarheid van de aanbieding gemakkelijk per e-mail ontvangen.

  Fout: Kon Recaptcha niet laden.

  Vul de captcha in en dien uw verzoek opnieuw in. Dank je.

  Futuristisch

  In het Spaanse elftal dat in 2010 ten koste van Oranje wereldkampioen werd, zaten maar liefst zes spelers van FC Barcelona. Deze voetballers, die al enkele seizoenen op elkaar waren ingespeeld, vormden een geoliede machine binnen de ploeg. De vijf andere Spaanse sterspelers vormden de kers op de taart, en de wereldtitel lag eigenlijk voor het grijpen.De Spaanse touringcar- en busfabrikant Irizar past deze succesformule al decennialang toe. De moderne, gestroomlijnde carrosserieën worden namelijk gebouwd op onderstellen en aandrijvingen van succesvolle truckfabrikanten als Volvo, Scania en Mercedes.

  Wie in Zuid-Europa zo’n futuristische Irizar reisenbus ziet, zal wellicht opvallen dat in het front twee merknamen zijn opgenomen: Irizar en de leverancier van de krachtbron en het onderstel. Enigszins verwarrend, totdat je bekend bent met de werkwijze van Irizar.Waarom iets maken waar collega-busfabrikanten allang hun expertise in hebben bewezen? moeten ze bij Irizar hebben gedacht. Het gaf de fabrikant ruimte om dat te doen waar hij goed in is: carrosserieën bouwen voor touringcars en (lijndienst)bussen en ze voorzien van het comfort dat in mediterrane streken vaak noodzakelijk is. In ons land zie je ze weinig, maar met een tweede plaats op de Europese verkooplijst van bussen en touringcars en als marktleider met 40% marktaandeel in thuisland Spanje, heeft Irizar zich ruimschoots bewezen. Het merk, gevestigd in Spaans Baskenland, levert vier carrosserievarianten: de i4 (voor lijn- en speciale diensten) en de touringcars i6, Irizar Century en Irizar PB. De PB, het prestigieuze topmodel, ontving inmiddels vele onderscheidingen. Hij heeft onder meer een airconditioningssysteem dat de gehele luchtvoorraad in de bus om de 60 seconden vervangt. Ook qua zitcomfort komt de passagier niets tekort, en conform de huidige veiligheidsvoorschriften zijn alle stoelen van een veiligheidsgordel voorzien. Het reizen in een Irizar is prettig, mede dankzij de uitstekende geluidsisolatie, die het motorgeronk tot een alleszins aanvaardbare brom terugbrengt.

  Configuraties

  Met zijn langgerekte lijf, ronde kop, ietwat gemeen kijkende koplampen en zijn als voelsprieten naar voren priemende spiegels lijkt de Irizar wel wat op een rups. Maar dan wel een goedgemutste, door de tot een lach gebogen inkeping in het frontplaatwerk. Deze brede smile hoort bij de familiekenmerken van Irizar. De immense voorruit, die qua formaat niet zou misstaan in de voorgevel van een gemiddelde doorzonwoning, zorgt voor veel (gedempt) licht en draagt bij aan het reiscomfort. Kortom, in deze touringcar zul je het niet gauw Spaans benauwd krijgen.

  Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Er is een probleem opgetreden bij het indienen van uw verzoek. Controleer of u cookies hebt ingeschakeld in uw browser. Vernieuw de pagina om uw zoekresultaten bij te werken.

  Contacteer de aanbieder

   (optioneel)

  Privacy

  Fout: Kon Recaptcha niet laden.

  Vul de captcha in en dien uw verzoek opnieuw in. Dank je.